Prijzen

Entree EUR 2,50 
Schaatshuur EUR 2,50 per paar
Botjes voor de kleintjes Gratis
Passe-partouts EUR 20,00

Schaatsen

Bij het Winterpleinfestijn kunnen schaatsen worden gehuurd. We hebben maat 30 tot en met 46 beschikbaar. Op de ijsbaan zijn overigens alleen kunstschaatsen toegestaan.

Passe-partouts

Met een passe-partout kun je altijd schaatsen wanneer het de ijsbaan geopend is! Dat is dus 21 dagen schaatsen voor EUR 20,00! Passe-partouts zijn verkrijgbaar bij de VVV winkel aan het Ridderplein in Gemert en bij de kassa van het Boerenbondsmuseum. Let op: Graag een recente pasfoto meenemen.

Groepen

Voor groepen vanaf 25 personen is het mogelijk om korting te krijgen op de reguliere entreeprijs. Voor meer informatie neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eten en drinken

Je mag eigen gebrachte etens- en drinkwaren meenemen naar het Winterpleinfestijn. Maar je mag ze alleen buiten opeten en drinken. In het Boerenbondsmuseum, ook in de ruimte van de schaatsverhuur, mag dat niet. Bij het Winterpleinfestijn kun je zowel pinnen als contant betalen. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..