Schaatsen

Voor de ijsbaan zijn dagkaarten te koop. Deze kosten € 2,50 per stuk. Daarvoor mag je de hele dag de baan. Er zijn ook schaatsen (maat 30 t/m 46) te huur voor € 2,50 per paar. Op de ijsbaan zijn overigens alleen kunstschaatsen toegestaan. Botjes voor de kleintjes zijn gratis te leen.

Passe-partouts

Voor het Winterpleinfestijn zijn passe-partouts beschikbaar voor € 20,00. Met een passe-partout heb je onbeperkt toegang tot de schaatsbaan gedurende de openingstijden van het Winterpleinfestijn. De passe-partouts zijn alleen geldig tijdens het Winterpleinfestijn 2018. Schaatshuur is niet in de prijs inbegrepen.

Passe-partouts zijn verkrijgbaar bij de VVV-winkel aan het Ridderplein in Gemert. Recente pasfoto meenemen.

Eten en drinken

Het is in beperkte mate toegestaan eigen eten/ drinken mee te nemen naar de schaatsbaan. Dit moet dan wel buiten genuttigd worden. In het Boerenbondsmuseum is het nuttigen van eigen eten/ drinken niet toegestaan. Bij het Winterpleinfestijn kun je zowel pinnen als contant betalen. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.